Je bent nu in Kleuradvies

KleurStyliste - Persoonlijk imago advies Kleurstyliste

PERSOONLIJK KLEDING & STIJLADVIES

Tip: kijk ook bij Stijladvies

Start
Intro Kleur
De Kracht van Kleur
Het Kleuradvies
De Kleurpaletten
De Tarieven
Routebeschrijving

Annemieke van Ringelestijn Gediplomeerd styliste

Kleurstyliste@zonnet.nl

Jan van Speykstraat 21
3223 RC, Hellevoetsluis (ZH)

tel: 0181 - 754144 Handelsregister Rotterdam 24334959
BTW-nr: 178776762B01

© 2002-2017


 

De Tarieven

Je kunt kiezen uit twee maatwerk-adviezen, één voor kleur en één voor kledingstijl.  

Maatwerk-Kleuradvies: Uit heel veel kleurtinten wordt een kleurenwaaier samengesteld met ongeveer 100 kleuren ter waarde van €140,-. Al deze kleuren worden één voor één speciaal uitgezocht bij jouw unieke voorkomen waardoor elke kleurenwaaier voor iedereen anders is. Naast huid-, oog- en haarkleur bepalen je stemgebruik, manier van lopen, je houding allemaal hoe, fel, zacht, diep, licht, energiek of bijvoorbeeld krachtig de kleurtinten bij je kunnen zijn. We zoeken tijdens de eerste afspraak naar die kleurentinten die jouw kwaliteiten ondersteunen en samenwerken met jou en je innerlijk en uiterlijk met elkaar verbinden. Alles bij elkaar zorgt er voor dat er een kleurenpas ontstaat die volledig en alleen bij jou past.

Een eerste kleur afspraak duurt drie uur: we stellen je kleurenpas samen aan de hand van jouw kleur vragen, je uiterlijke en innerlijk kenmerken en kwaliteiten en eventueel meegebrachte kledingstukken. Jouw persoonlijke kleurenpas word met de hand gemaakt in Amerika. 

Een tweede kleur afspraak maken we als jouw kleurenwaaier is gearriveerd en duurt twee uur. We  bespreken we jouw persoonlijk kleurenpalet: hoe de kleuren voor jou kunnen werken, in welke situaties en in welke combinaties. 

De totaal prijs bedraagt €399,- voor het kleuradvies inclusief waaier en twee afspraken.

Indien je na verloop van tijd behoefte hebt aan een individueel "opfris" kleuradvies kan dit vanaf €125. Daarnaast worden de aanvullende strips voor je kleurenwaaier en de verzendkosten berekend (tegen kostprijs).

Maatwerk Stijladvies: De invulling van het stijladvies bepalen we samen aan de hand van de vragen die jij hebt. Voor aanvang van het advies krijg je een leuke opdracht ter voorbereiding op het advies. Aan de hand daarvan bespreken we jouw persoonlijke wensen. 

Een eerste kledingstijl-consult is te boeken voor minimaal twee uur. Het advies is inclusief de 'thuis-opdrachten'. Om direct het geleerde al in praktijk te brengen evalueren we tijdens het advies natuurlijk ook de door jou meegebrachte kledingstukken.

Alle adviezen worden gegeven op werkdagen in Hellevoetsluis. 

Geïnteresseerd? Bel  naar 0181-754144 of stuur vrijblijvend een e-mail naar Kleurstyliste@zonnet.nl om te informeren naar de mogelijkheden. 

Op alle diensten en leveringen zijn de algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW voor zakelijke opdrachten. 

 

  Wist je dat ...   je van buiten meer kunt laten zien wie je van binnen bent                                                 in de meeste garderobes kledingstukken van alle kleurtypen te vinden zijn                                                  iedereen van nature tot een bepaald kleurtype behoort                                                  er steeds meer gespecialiseerde winkels zijn waar kleding op kleurtype bij elkaar hangt                                                  een kleur en/of figuuranlyse leuk is om iemand kado te geven                                                  veel mensen zich prettiger voelen bij het dragen van de juiste kleding                                                  iedereen bijna alle kleuren kan dragen indien het in de juiste nuance is                                                  je soms met textielverf de juiste kleurnuance aan een kledingstuk kunt toevoegen

Site Disclaimer     Algemene Voorwaarden