kleding stijl

Je bent nu in Stijladvies

KleurStyliste - Persoonlijk imago advies Kleurstyliste

PERSOONLIJK KLEDING & STIJLADVIES

Tip: kijk ook bij Kleuradvies

kleurenpaspoort

Start
Intro Stijl
Het Effect van Stijl
Het Stijladvies
De Tarieven
Routebeschrijving

Annemieke van Ringelestijn
Gediplomeerd
styliste

Kleurstyliste@zonnet.nl

Jan van Speykstraat 21
3223 RC, Hellevoetsluis (ZH)

tel: 0181 - 754144
Handelsregister Rotterdam 24334959
BTW-nr: 178776762B01

© 2002-2017


 

Het Stijladvies

Tijdens een stijladvies gaan we onder andere aan de slag met door jou vooraf verzamelde plaatjes, pasmodellen en we brengen het geleerde in de praktijk met  kledingstukken die je zelf mee mag brengen. 

Jouw lichaamsbouw, maar ook manier van lopen en karakter bepalen welke kleding, stoffen en accessoires mooi bij je staan. Op basis van mijn kennis, ervaring en de inzichten die er op dit gebied zijn laat ik je zien en ervaren welke effecten jij kunt toepassen om er voortaan op je best uit te zien. 

Zo gaan we bijvoorbeeld eerst "technisch" kijken naar jouw lichaamsvorm en -verhoudingen.  Daarna kunnen we gaan kijken naar wat de effecten zijn van diverse kledingmodellen op jouw uitstraling, zoals bijvoorbeeld een ronde of V-hals, diverse modellen pantalons of rokken, soepele of stugge stoffen, enzovoorts.

Daarnaast kijken we "gevoelsmatig" naar wat bepaalde kleding met jou doet: geeft het je zelfvertrouwen, het gevoel te willen bewegen, dansen, of (daad) kracht? Het kan allemaal! 

Voortdurend houd ik rekening met jouw wensen en voorkeuren; het is de bedoeling dat jíj je lekker voelt en uitstraalt wie jíj wilt zijn. Samen gaan we op zoek naar de voor jou beste oplossingen. 

Wil je meer weten over tarieven of een afspraak maken? Bel me of mail naar Kleurstyliste@zonnet.nl.

  Wist je dat ...   een kleur- en/of figuuranalyse in overleg ook bij je thuis kan worden verzorgd                                                  in de meeste garderobes kledingstukken van alle kleurtypen te vinden zijn                                                  iedereen van nature tot een bepaald kleurtype behoort                                                  er steeds meer gespecialiseerde winkels zijn waar kleding op kleurtype bij elkaar hangt                                                  een kleur en/of figuuranlyse leuk is om iemand kado te geven                                                  veel mensen zich prettiger voelen bij het dragen van de juiste kleding                                                  iedereen bijna alle kleuren kan dragen indien het in de juiste nuance is                                                  je soms met textielverf de juiste kleurnuance aan een kledingstuk kunt toevoegen

Site Disclaimer     Algemene Voorwaarden