Je bent nu in Kleuradvies

KleurStyliste - Persoonlijk imago advies Kleurstyliste

PERSOONLIJK KLEDING & STIJLADVIES

Tip: kijk ook bij Stijladvies

Start
Intro Kleur
De Kracht van Kleur
Het Kleuradvies
De Kleurpaletten
De Tarieven
Routebeschrijving

Annemieke van Ringelestijn
Gediplomeerd styliste

Kleurstyliste@zonnet.nl

Jan van Speykstraat 21
3223 RC, Hellevoetsluis (ZH)

tel: 0181 - 754144
Handelsregister Rotterdam 24334959
BTW-nr: 178776762B01

© 2002-2017


 

De kracht van kleur

Hoe komt het toch dat iemand anders er prachtig uitziet in lichtblauwe kleding terwijl jij er in datzelfde blauw vermoeider en bleker uit ziet dan je in werkelijkheid bent? Dat heeft te maken met het verschil in kleurpigmenten in huid, ogen, haren en daarnaast met verschil in persoonlijkheid.

Dat bepaalde kleuren je een bleek, vermoeid uiterlijk geven terwijl andere kleuren juist goed bij je staan en je laten stralen, is een bekend gegeven. Dit is namelijk gekoppeld aan welke combinaties van kleuren je maakt van je eigen kleurpigmenten en de gekozen kledingkleuren die je op dat moment draagt. Daarnaast spelen verschillen in karakter mee.

Stel je nu eens voor dat je exact weet wat de kleurnuances zijn die bij jouw eigen kleurpigmenten en je persoonlijke voorkomen horen, dan zie je er altijd stralend, gezonder en zelfverzekerder uit. Het winkelen maar ook contacten leggen wordt een stuk eenvoudiger want je maakt met gemak verrassende kleding combinaties waarmee je precies kunt laten zien wie je bent.

Spreekt dit je aan? Dan is een kleuradvies dé oplossing!

 

  Wist je dat ...   je van buiten meer kunt laten zien wie je van binnen bent                                                 in de meeste garderobes kledingstukken van alle kleurtypen te vinden zijn                                                  iedereen van nature tot een bepaald kleurtype behoort                                                  er steeds meer gespecialiseerde winkels zijn waar kleding op kleurtype bij elkaar hangt                                                  een kleur en/of figuuranlyse leuk is om iemand kado te geven                                                  veel mensen zich prettiger voelen bij het dragen van de juiste kleding                                                  iedereen bijna alle kleuren kan dragen indien het in de juiste nuance is                                                  je soms met textielverf de juiste kleurnuance aan een kledingstuk kunt toevoegen

Site Disclaimer     Algemene Voorwaarden