Je bent nu in Kleuradvies

KleurStyliste - Persoonlijk imago advies Kleurstyliste

PERSOONLIJK KLEDING & STIJLADVIES

Tip: kijk ook bij Stijladvies

Start
Intro Kleur
De Kracht van Kleur
Het Kleuradvies
De Kleurpaletten
De Tarieven
Routebeschrijving

Annemieke van Ringelestijn
Gediplomeerd styliste

Kleurstyliste@zonnet.nl

Jan van Speykstraat 21
3223 RC, Hellevoetsluis (ZH)

tel: 0181 - 754144
Handelsregister Rotterdam 24334959
BTW-nr: 178776762B01

2002-2017


 

De kleurpaletten

Elke analyse is inclusief een kleurenwaaier. 

Vaak wordt er gewerkt met kant-en-klare kleurenwaaiers die vaak zijn gebaseerd op een indeling in de vier seizoenen. Deze seizoenswaaier krijg je na afloop van het advies gelijk mee. 

Bij een maatwerk-kleuradvies is geen kleurenwaaier hetzelfde omdat deze wordt samegesteld aan de hand van jou uiterlijke en innerlijke kenmerken en kwaliteiten. En die zijn voor iedereen anders! 

Je dient er wel rekening mee te houden dat het soms een paar weken duurt voordat de waaier er is doordat de unieke kleurenwaaier voor jou in Amerika wordt samengesteld.

 

Wil je meer weten, kijk dan bij de tarieven.

  Wist je dat ...   je van buiten meer kunt laten zien wie je van binnen bent                                                 in de meeste garderobes kledingstukken van alle kleurtypen te vinden zijn                                                  iedereen van nature tot een bepaald kleurtype behoort                                                  er steeds meer gespecialiseerde winkels zijn waar kleding op kleurtype bij elkaar hangt                                                  een kleur en/of figuuranlyse leuk is om iemand kado te geven                                                  veel mensen zich prettiger voelen bij het dragen van de juiste kleding                                                  iedereen bijna alle kleuren kan dragen indien het in de juiste nuance is                                                  je soms met textielverf de juiste kleurnuance aan een kledingstuk kunt toevoegen

Site Disclaimer     Algemene Voorwaarden