Je bent nu in Kleuradvies

KleurStyliste - Persoonlijk imago advies Kleurstyliste

PERSOONLIJK KLEDING & STIJLADVIES

Tip: kijk ook bij Stijladvies

Start
Intro Kleur
De Kracht van Kleur
Het Kleuradvies
De Kleurpaletten
De Tarieven
Routebeschrijving

Annemieke van Ringelestijn
Gediplomeerd styliste

Kleurstyliste@zonnet.nl

Jan van Speykstraat 21
3223 RC, Hellevoetsluis (ZH)

tel: 0181 - 754144
Handelsregister Rotterdam 24334959
BTW-nr: 178776762B01

© 2002-2017


 

Het kleuradvies

Een kleding kleuradvies wordt uitgevoerd met behulp van een uitgebreid kleursysteem. Dit maakt het mogelijk om je uiterlijke kenmerken en je innerlijke persoonlijkheid tot uitdrukking te laten komen in de kleurkeuzes. 

Voorafgaand aan het kleuradvies krijg je een leuke oriŽnterende opdracht om je op het advies voor te bereiden. 

Tijdens het analyseren wordt gebruik gemaakt van twee duizend kleurtinten. Hieruit maken we voor jou een persoonlijke selectie op basis van de kleur van je huid, ogen, haren, maar ook je persoonlijkheid, je stem en je manier van lopen. Uiteraard worden ook je eigen voorkeuren meegenomen bij het samenstellen van jouw persoonlijke kleurenpalet.

Kijk op de volgende pagina voor de keuze mogelijkheden tussen verschillende kleurpaletten

  Wist je dat ...   je van buiten meer kunt laten zien wie je van binnen bent                                                 in de meeste garderobes kledingstukken van alle kleurtypen te vinden zijn                                                  iedereen van nature tot een bepaald kleurtype behoort                                                  er steeds meer gespecialiseerde winkels zijn waar kleding op kleurtype bij elkaar hangt                                                  een kleur en/of figuuranlyse leuk is om iemand kado te geven                                                  veel mensen zich prettiger voelen bij het dragen van de juiste kleding                                                  iedereen bijna alle kleuren kan dragen indien het in de juiste nuance is                                                  je soms met textielverf de juiste kleurnuance aan een kledingstuk kunt toevoegen

Site Disclaimer     Algemene Voorwaarden