kleding stijl

Je bent nu in Stijladvies

KleurStyliste - Persoonlijk imago advies Kleurstyliste

PERSOONLIJK KLEDING & STIJLADVIES

Tip: kijk ook bij Kleuradvies

kleurenpaspoort

Start
Intro Stijl
Het Effect van Stijl
Het Stijladvies
De Tarieven
Routebeschrijving

Annemieke van Ringelestijn
Gediplomeerd
styliste

Kleurstyliste@zonnet.nl

Jan van Speykstraat 21
3223 RC, Hellevoetsluis (ZH)

tel: 0181 - 754144
Handelsregister Rotterdam 24334959
BTW-nr: 178776762B01

2002-2017


 

Het effect van stijl

Het is verbazingwekkend te weten wat je allemaal communiceert met je kleding en welke effecten je met de juiste kledingstijl kunt bereiken. 

Je kunt er bijvoorbeeld mee uit stralen dat je creatief bent, zakelijk, vol zelfvertrouwen, slanker, groter, kleiner, of wat je maar wilt. Dit alles door het toepassen van voor jou geschikte kledingstijl en tips. Iedereen is van nature uniek en tijdens een stijladvies gaan we op zoek naar manieren om dit unieke van jou naar boven te halen. Geheel en al wordt er rekening gehouden met jouw persoonlijkheid en voorkeuren. Het gaat er om dat jij er blij van wordt en vol vertrouwen een keuze weet te maken uit kledingstukken die bij je lichaamsvorm passen en kledingstijlen die je persoonlijkheid versterken.

De basis hiervoor is (technisch) inzicht in je lichaamslijn en lichaamsverhoudingen zodat je je mindere punten weet te verdoezelen en de positieve optimaal te benadrukken. Hierna is er ruimte om verder te kijken naar de kwaliteiten die je van je zelf wilt laten zien. Hoe een stijladvies verloopt is vooral afhankelijk van jouw vragen. Ben je op zoek naar jouw unieke stijl/imago, naar orde in je kast, naar manieren om met kleur te stylen of wat dan ook? Het zijn vragen die we van te voren inventariseren en tijdens het advies verder boven komen borrelen.

Heb je interesse of vragen neem dan contact met mij op via Kleurstyliste@zonnet.nl.

KleurStyliste Annemieke van Ringelestijn. 

  Wist je dat ...   een kleur- en/of figuuranalyse in overleg ook bij je thuis kan worden verzorgd                                                  in de meeste garderobes kledingstukken van alle kleurtypen te vinden zijn                                                  iedereen van nature tot een bepaald kleurtype behoort                                                  er steeds meer gespecialiseerde winkels zijn waar kleding op kleurtype bij elkaar hangt                                                  een kleur en/of figuuranlyse leuk is om iemand kado te geven                                                  veel mensen zich prettiger voelen bij het dragen van de juiste kleding                                                  iedereen bijna alle kleuren kan dragen indien het in de juiste nuance is                                                  je soms met textielverf de juiste kleurnuance aan een kledingstuk kunt toevoegen

Site Disclaimer     Algemene Voorwaarden